Hirdetés

Az Oculus Rift alapítója szerint még idén megoldást találhatnak a VR okozta rosszullétre

|

Palmer Luckey konkrét tervvel állt elő, és állítása szerint már nagyon jól halad a fejlesztéssel.

Hirdetés

Mondani sem kell, mennyire szórakoztató tud lenni egy jó VR-játék. A technológia nagyon jó irányba halad, viszont sajnos visszatérő probléma, hogy a játékosok egy része beleszédül a játékokba, rosszul lesz tőlük.

Hirdetés

A problémára az Oculus Rift atyja, Palmer Luckey szerint van megoldás, és amint elkészül vele, nyilvánosságra is hozza, hogy ne csak az Oculus használhassa. Luckey a Twitter oldalán fejtette ki a gondolatait, hogy szerinte mire számíthatunk a VR technológia terén a következő öt évben.

Mikor valaki rákérdezett, hogy a motion sickness problémáját milyen eszközökkel szeretné megoldani, elmondta, hogy hardveres és szoftveres fronton is dolgozni kell.

Kíváncsian várjuk, mit alkot Luckey, és reméljük, tényleg sikerül még idén összehoznia a terveit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)