Hirdetés

Kedvezőbb lett az Oculus Rift ára

|

Mostantól még jobban megéri kontrollerrel együtt vásárolni a VR eszközt, ugyanis sokkal kevesebbet kell fizetni érte, mint ezelőtt, sőt, a HTC Vive-nál is olcsóbbá tették.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az Oculus csapatának esze ágában sincs kivonni a forgalomból a Riftet, sőt, nemrég bejelentették, hogy csökkentik az árát annak a bundle-nek, ami egy szemüveget és két Touch kontrollert tartalmaz.

A teljes VR élményhez szükséges eszközöket magába foglaló csomagért eddig közel 800 dollárt/fontot kellett fizetniük a vásárlóknak, de a mostani csökkentésnek köszönhetően már jóval kevesebbért, nagyjából 500 dollárért/fontért juthatnak hozzá azok, akik a PS VR helyett a PC-s megoldást preferálják. A Sony szemüvege Move kontrollerrel, kamerával és a VR Worlds játékkal együtt pont ennyibe kerül, a HTC Vive-ért viszont 799 dollárt kell kifizetni. Emellett a Touch kontroller is olcsóbb lett, 100 dollár/font az ára.

A játékkínálatot, a további szükséges hardvert figyelembe véve ár-érték arányban még mindig a PS VR vezet, de jó látni, hogy javul a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)