Hirdetés

Otthagyja az Oculus VR-t az alapító Palmer Luckey

|

A virtuális valóság egyik úttorője holnaptól már nem dolgozik a cégnél, amit alapított.

Hirdetés

Ma hozták nyilvánosságra, hogy az Oculus VR alapítója, Palmer Luckey a mai nappal kilépett a vállalatból, így holnaptól már nem áll az Oculus vagy a Facebook alkalmazásában.

Luckey-t több oldalról is támadták az elmúlt időben. Ősszel kiderült, hogy kifejezetten megosztó politikai szervezetet támogat, melynek hallatára több fejlesztő is bejelentette, hogy vagy Palmer Luckey megy, vagy ők nem támogatják tovább a platformot. A Facebook nem kommentálta az esetet, így lehet, hogy sosem tudjuk meg, hogy Luckey közös megegyezéssel távozott, kirúgták, vagy egyszerűen új irányba indulna.

Az Oculus alapítója egyébként a Zenimax perben is fontos szerepet játszott, amiben a Facebookot 500 millió dolláros kártérítésre kötelezték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)