Hirdetés

Az Oculus Rift atyja szívesen készítene hardvereket is VR pornójátékokhoz

|

Luckey Palmer szerint nem elég a szoftver, hanem kellenek mellé egyéb eszközök is. Például egy robotkar.

Hirdetés

Tegnap már bemutattuk, hogy az Oculus megalkotója komolyan veszi a munkáját, és ha a helyzet úgy kívánja, akkor akár bikiniben is tud előadást tartani, de most érdemes egy kicsit visszakanyarodnunk az interjúhoz, ugyanis elég érdekes dolgok hangzottak el a beszélgetés során.

Hirdetés

Luckey szerint a nagy, virtuális valósággal foglalkozó cégek úgy tesznek, mintha nem léteznének erotikus VR játékok, és úgy gondolja, hogy ez nem jó irány. Szerinte az ilyen vállalatoknál dolgozók imádják a VR pornót, de a nyilvánosság előtt úgy tesznek, mintha még sosem hallottak volna róla.

Azt is hozzátette, hogy jobban kell reklámozni az ilyen játékokat, és felajánlotta, hogy segít kapcsolatot építeni a fejlesztők és népszerű streamerek, youtuberek között. Végül az Oculus Rift atyja kitért a hardverekre is, mert szerinte az is hozzátartozik a dologhoz, és szívesen beszállna egy olyan eszköz fejlesztésébe, aminek az alapja az autógyártásban is használt, ipari robotkar lenne.

Szerintetek jók Palmer Luckey elképzelései, vagy először más területen kéne alkalmazni a VR-technológiát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)