Hirdetés

Soha nem gondoltuk volna, hogy pont ezt a sorozatot ültetik át VR-ba

|

Az eredetileg Sega Saturnra megjelent, ikonikus sárkányos-lövöldözős széria hamarosan a virtuális valóság díszletei között is megelevenedik.

Hirdetés

Noha a Panzer Dragoon játékok nem arattak átütő sikert, nagyon fontos szerepet játszottak abban, hogy fennmaradjon az a műfaj, melyet végül a Star Fox franchise tett igazán népszerűvé. Ha anno a Sega Saturnon élveztetek sárkányháton lovagolva halált osztani, akkor a Panzer Dragoon Voyage Record című felújítással hamarosan minden eddiginél szórakoztatóbb formában tapasztalhatjátok meg az élményt. 

Hirdetés

Azt már a tavalyi E3 óta tudtuk, hogy Nintendo Switchre is érkezik az első két Panzer Dragoon játék felújítása, azonban ezzel párhuzamosan egy másik, a szériát érintő projekt is zakatol; a Wildman nevű startup fejlesztőcsapat első munkáját próbálhatjuk majd ki a Panzer Dragoon Voyage Record képében.

Az alcím kezdőbetűi trükkösen a VR rövidítést adják ki, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen ez a verzió abból a célból készült, hogy átültesse az eredeti trilógia részeit VR eszközökre. Egyelőre még nem sok részletet tudunk, de annyit már elárultak a fejlesztők, hogy FPS nézetet kapunk (értelemszerűen), és a mozgásérzékelős kontrollerek kellenek majd a sárkánylovasok fegyvereinek működtetéséhez.

A várható platformok, illetve a megjelenési dátumok bejelentése még hátra van, de valószínűleg azokról is hallhatunk hamarosan, hiszen a switches megjelenés jó eséllyel ráirányítja a reflektorfényt a szériára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)