Hirdetés

Pinball FX2 VR - filmes asztalokkal bővült

|

A The Walking Dead-es és a saját asztalok mellé újak kerültek be.

Hirdetés

A Zen Studios rendíthetetlenül bővíti játékait új asztalokkal. A Pinball FX3 mellett a Pinball FX2 VR változatával is foglalkoznak, most épp egy háromasztalos csomag érkezett hozzá.

Hirdetés

A Universal Classics Pinball egy Vissza a jövőbe, egy E.T. és egy A cápa asztallal bővíti a kínálatot PlayStation 4-en és PC-n. Az első mellett egy De-Lorean pörög, a másodiknál maga E.T. áll, a harmadiknál pedig alkalmanként felugrik egy cápa, hogy elvonja figyelmünket a játékról. Az egyetlen hátrány, hogy 5990 Ft-ba kerül, ami nem kevés, de sok munka van benne. Döntsétek el, ennyit megér-e nektek, és keressetek rá a Steamen vagy a PS Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)