Hirdetés

Már készül a Playerunknown's Battlegrounds VR klónja

|

A battle royale műfaj a virtuális térre vált a Virtual Battlegroundsban, ami nem is titkolja, hogy a PUBG alapjaiból építkezik.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds hatalmas játékosbázist szedett össze magának a Steam statisztikák szerint, még annak dacára is, hogy a Fortnite egy ingyenes alternatívával állt elő. Ettől függetlenül azért sorakoznak szépen a trónkövetelők, ezúttal egy VR játék képében.

Hirdetés

A Virtual Battlegrounds mind nevében, mind vizuális stílusában erősen hasonlít a Bluehole sikerjátékára. A rövid játékmenet bemutató alapján pont azt hozza, amit várnánk: kiugrunk egy repülőből, fegyvereket gyűjtögetünk, majd lövöldözünk. A VR eszközöket használók kisszámú tábora miatt jelenleg csak 16 fő szerepel egy meccsben, de ez még változni fog a jövőben.

A Virtual Battlegrounds jelenleg alfa fázisban van. A tesztelésére már lehet jelentkezni a videó leírásában található linken keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)