Hirdetés

A PlayStation 4-es YouTube alkalmazással már VR-ban nézhetsz videókat

|

A PlayStation 4-es YouTube élmény nagyot lépett a legutóbbi frissítéssel. A PS VR felszereléssel jöhetnek a 360 fokos videók is végre!

Hirdetés

Már jó ideje léteznek 360 fokos videók a YouTube-on, de a mobilokon és PC-n kívül még viszonylag kevés eszközzel lehet fogyasztani ezeket. Szerencsére a PlayStation 4-es alkalmazás már nem szab határokat.

Aki szeretné az mostantól PS4-en is nézheti a 360-as videókat, amennyiben van a házban egy PS VR fejes. A cuccal simán a közepébe kerülhetsz bármilyen videónak. Személyes kedvencem például az idei League of Legends világbajnokság 360 fokos közvetítése volt, ahol a lelátóról követhetted az eseményeket. VR-ban ez elég ütős.

Rengeteg lehetőséget nyit meg a frissített alkalmazás, így akinek van otthon PS VR-ja az mindenképpen böngéssze át a 360-as videók tömegét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)