Hirdetés

PSX 2017 - érdekes taktikai FPS készül PSVR-ra

|

A némi stratégiai érzéket is igénylő lövöldék rajongóinak érdemes lesz megjegyeznie a PlayStation Experience-en leleplezet Firewall: Zero Hour nevét.

Hirdetés

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az idei PlayStation Experience-re nem igazán maradt puskapora a Sonynak, de néhány érdekes játékot így is láthattunk. Az egyik legizgalmasabb újdonság pedig a Firewall: Zero Hour volt.

Hirdetés

A játék az előadás első szegmenseiben tűnt fel, nem is kapott valódi trailert, csupán egy kevés korai, hang nélküli játékmenetet láthattunk, miközben Shawn Laydenék bemutatták a játékot. A PSVR-ban játszható, 4v4-es lövöldében nagy hangsúlyt kapnak majd az általunk belátott szögek, a lassabb tempó pedig egy csomó feszültséget csempész a játékba. Azt is tudjuk, hogy a kizárólag PSVR-ban játszható FPS-t az Aim kontroller mellett egy sima DualShock 4-gyek is irányíthatjuk majd.

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)