Hirdetés

Olcsóbb lehet a PlayStation VR

|

Egyelőre még csak Észak-Amerikában, de a Sony csökkentette a PlayStation VR árát, követve a két nagy PC-s vetélytárs példáját.

Hirdetés

Valamivel több mint egy évvel a virtuális valóság új hullámát elindító megjelenés után komoly akciókat hirdetett meg az Oculus Rift gyártója, amire a HTC Vive mögött álló cégek is reagáltak. Úgy tűnik, a VR-piac harmadik nagy szereplőjének tartott Sony sem szeretne lemaradni ezen a téren.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban és Kanadában szeptember 1-jétől indítanak egy leárazást, aminek keretén belül 400 amerikai vagy 500 kanadai dollárért most nem csak a headsetet, hanem a használatához szükséges PlayStation kamerát is megkaphatják a vásárlók. Emellett a néhány egyszerű, de szórakoztató játékot tartalmazó gyűjteményt, a PlayStation VR Worldsöt és két PS Move kontrollert is tartalmazó bundle árát is csökkentik 450 amerikai és 580 kanadai dollárra. Arról még egyelőre nincs hír, hogy egy ehhez hasonló promóció Európában is elindul-e.

A Sony tehát a másik két gyártóhoz hasonlóan azon dolgozik, hogy kicsit megnövelje a headsetjének felhasználóbázisát és nagyobb potenciális vásárlóközönséget teremtsen a PSVR-ra megjelenő játékoknak. A kérdés már csak az, hogy ez a headsetek egy fejlettebb generációját jelzi előre, vagy egyszerűen az üzleti vezetők keveslik a VR-eszközök eddigi eladásait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)