Hirdetés

PlayStation VR - demó lemez is jár hozzá

|

Emlékeztek még azokra az időkra, amikor válogatott formában osztogattak demó lemezeket? A Sony most egy kicsit enged nosztalgiázni.

Hirdetés

Október 13-án megjelenik a PlayStation VR, és még mindig nem tudjuk, itthon mikortól lesz hivatalosan kapható, de azért örülünk neki. Egy ilyen eszköz persze mit sem ér játék nélkül, és hogy ne kelljen egyből még többet fizetni, a Sony összeállított és minden PSVR csomagba rakott egy demókat tartalmazó lemezt, amivel összesen 8 játékot próbálhatunk ki.

A kínálat változatos. A csomagban megtalálható az autós Driveclub VR, az önmagában öt különböző élményt kínáló PlayStation VR Worlds, a pörgős, lövöldözős RIGS Mechanized Combat League, a puzzler Tumble VR, a tankháborús Battlezone, az űrrepülős EVE: Valkyrie, a mászkálós Wayward Sky, és a focis Headmaster kipróbálható verziója. Mivel némelyik játékot teljes értékű címként kezelik, valószínűleg a legtöbből csak kicsit kapunk, aztán eldönthetjük, megvesszük-e a teljeset.

Ma este lesz a PlayStation Meeting, ahol a PlayStation VR-ral kapcsolatos bejelentésekre is számíthatunk. Kapcsolódjatok be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)