Hirdetés

Remekül teljesít a PlayStation VR, ezek a legnépszerűbb játékok rá

|

A Sony végre elárulta, hogy mennyi példány fogyott a VR-masinájából és a tíz legsikeresebb VR-játékot is leleplezte.

Hirdetés

Július végén dicsekedett el vele a Sony, hogy a PlayStation 4-ből már több mint 80 millió darab talált gazdára. Bár méltatták a jelenlegi generációs konzolra fejlesztett szoftverek népszerűségét és a PlayStation Plus előfizetőbázisának nagyságát is, arról mégis mélyen hallgattak, hogy a PlayStation VR eszköz hogyan teljesít a kasszáknál.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy csupán egy kerek számra vártak a bejelentéssel, hiszen egy blogposztban most elárulták: a PlayStation VR-ból már 3 millió példányt adtak el, továbbá közel 22 millió PSVR-ra fejlesztett játékot és "élményt" értékesítettek. A PlayStation brand marketingért felelős alelnöke, Mary Yee megköszönte a rajongóknak, hogy segítettek elérni nekik ezt a hihetetlen mérföldkövet, valamint megosztottak egy listát is, amin a 10 legtöbbet játszott PSVR-cím szerepel. Meglepőek lehetnek az egyes helyezések: 

10. Superhot VR
9. Farpoint
8. Batman: Arkham VR
7. Until Dawn: Rush of Blood
6. Job Simulator
5. The Playroom VR
4. Resident Evil 7: Biohazard
3. Rec Room
2. PlayStation VR Worlds
1. The Elder Scrolls V: Skyrim VR

A Sony kihasználta a kínálkozó alkalmat és gyorsan bejelentette két új PSVR-játék megjelenési dátumát is: a közelgő film hype-ját meglovagoló Creed: Rise to Glory szeptember 25-én érkezik, míg az Evasion című intenzív sci-fi shooter október 9-én debütál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)