Hirdetés

PlayStation VR - több mint 120 játék jöhet idén

|

A Sony szerint ebben az évben is jelentősen nő majd a PlayStation VR-os játékkínálat.

Hirdetés

Ha hiszitek, ha nem, 158 játék érhető el jelenleg a PlayStation VR-hoz, és hamarosan jön a Moss, a The Inpatient, a Bravo Team, az Ace Combat 7, az Accounting+, a Rick and Morty: Virtual Rick-ality, és a Vacation Simulator is, hogy csak a kiemelten izgalmas címeket említsük. 

Hirdetés

Világszerte több mint kétmillió PSVR talált már gazdára, egy ekkora közönségnek megéri fejleszteni. A Sony Interactive Entertainment szerint bár megduplázódni nem fog a játékok száma, a kínálat várhatóan 280-tagúra bővül 2018 végéig.

A fent említetteken túl ott van még az Ark Park, a Transference, a Blood & Truth és a Killing Floor: Incursion, amik valószínűleg szintén 2018-ban jönnek, de ez még nem biztos. Várjuk a fejleményeket izgatottan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)