Hirdetés

PlayStation VR2-re is megjelenik a Ghostbusters VR, de közben egy második Szellemirtók projekt is készül

|

A Ghostbusters licencet két VR-os alkotáshoz is fel fogják használni a közeljövőben.

Hirdetés

A Sony már a legutóbbi PlayStation State of Play alatt is szentelt némi műsoridőt a PSVR 2 promóciójának. Csak a rajtra 20 játékot tervez kiadni hozzá a konzolgyártó, amit még több követ majd az előttünk álló években. Mint most kiderült, a platformot erősítő címek közé fog tartozni a Ghostbusters VR is.

A játék teljes értékű Szellemirtók-élményt ígér a maga sztorijával, küldetéseivel és kooperatív lehetőségeivel. Furcsa is lett volna, ha nem keresztezhetnék a haverokkal protonágyúk sugarait.

Hirdetés

Mindeközben a Hologate egy új projekten is dolgozik Ghostbusters VR Academy címmel. Ez a játék egy helymeghatározás alapú móka lesz, amit 400 különböző Hologate helyszínen élvezhetünk majd világszerte. Az Academy valamikor 2022 végén fog befutni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Ghostbusters most kisebb reneszánszát éli. A Szellemirtók: Az örökség teljesített rosszul, de már úton van egy új animációs sorozat és egy aszimetrikus PVP játék, a Ghostbusters: Spirits Unleashed is. Utóbbi remélhetőleg lesz olyan jó, hogy megnyerje magának a Dead by Daylighton edződött játékostábort is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)