Hirdetés

Lábbal irányítható eszközzel bővül a PlayStation VR eszköztára

|

Az új készülék már idén júniustól elérhetővé válik.

Hirdetés

Egyre izgalmasabbá válik a VR technológia, a PSVR legújabb fejlesztésének köszönhetően hamarosan már a lábainkkal is irányíthatunk a játékokban.

Hirdetés

A PlayStation egy hivatalos blogbejegyzésben leplezte a 3dRudder névre keresztelt eszközt, amelyet június 17-től már több mint 30 játékkal használhatunk. A gombok nélküli, csupán a mozgással irányított készüléket a kialakításából adódóan csak ülve lehet használni, viszont az új funkcióknak hála még élvezetesebbek lehetnek vele a VR-játékok (már amennyiben a motion sickness nem teszi be a kaput gyorsan). A bejelentés mellé publikált videóban röviden be is mutatják a 3dRuddert.

A hivatalos honlapon már elő lehet rendelni a készüléket 119 euróért (kb. 38 ezer forintért), és a tervek szerint a PSVR-kompatibilis eszköz a későbbiekben PC-re is elérhető lesz.

Nektek hogy tetszik a 3dRudder, kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)