Hirdetés

Az új PlayStation VR elvileg vezeték nélküli lesz és 250 dollárba kerül majd

|

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor tényleg nagyot fog előrelépni a következő PSVR.

Hirdetés

Beszédes szabadalmi infók kerültek elő, és bár a bennük foglaltak nem tűnnek megvalósíthatatlanul lehetetlennek, azért természetesen érdemes lesz mindenkinek kellő óvatossággal kezelnie a lentebb taglalt újdonságokat.

Hirdetés

Az említett szabadalmi adatok szerint a következő PlayStation VR headset vezeték nélküli lesz, egy nagyjából 5 órás üzemidőt garantáló akkumulátorral szerelik fel és lesz benne szemkövető technológia is. A kijelző 2560x1440-es felbontást és 120 FPS-t kínál egy 220 fokos FOV-ban. Az új VR-eszköz ajánlott fogyasztói ára pedig 250 dollár lesz - nyilván nálunk a különböző adók miatt ennél azért biztosan drágábban kerül forgalomba a cucc.

A legfrissebb adatok szerint az új PSVR gond nélkül tudja majd követni a fej pozícióját, és Foveated Rendering megoldást is kap, ami azt jelenti, hogy adott játékokban csak azt a területet fogja teljes részletességgel kirenderelni, amire éppen rálátunk. Így biztosítják majd a konzisztens framerate-et.

Persze ezen feature-ök egyike sem hivatalos Sony bejelentésből származik, így ha még dolgoznak is ezeken a megoldásokon, még akkor is lehet, hogy kukába kerülnek a megjelenésig, és végül teljesen más irányba indul a fejlesztés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)