Hirdetés

PSVR támogatást kaphat a Minecraft

|

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan a PSVR tulajdonosok is hamarosan elmerülhetnek a Minecraft kockásított világában.

Hirdetés

Hosszú ideje pletykálnak már arról, hogy előbb vagy utóbb tényleg PSVR támogatást kaphat majd a Minecraft, most pedig úgy tűnik, hogy ez közelebb van, mint azt gondoltuk volna. Az MP1ST számolt be nemrég arról, hogy egy kiszivárgott fejlesztői verzióból az adatbányászok kitúrtak a készülő PSVR változatra utaló nyomokat.

Hirdetés

A changelog alapján arra sikerült rájönni, hogy elvileg már április óta folyik a PSVR-os Minecraft tesztelése, sőt ha minden igaz, akkor gyakorlatilag teljesen el is készült a funkció, gyakorlatilag csak élesíteni kellene, és máris átköltözhetnének VR-ba a PS4-es Minecraft-játékosok. Cseppet sem lenne egyébként meglepő, hogy tényleg ezt a VR-platformot is kiaknázná a Microsoft, elvégre a játék korábban már kompatibilissé vált a PC-s VR headsetekkel, illetve a Samsung mobilos VR-eszközével is. 

Fontos azonban észben tartani, hogy egyelőre semmiféle hivatalos bejelentést nem ejtett meg sem a Microsoft, sem a Mojang, szóval egyelőre semmiképp sem szabad tényként kezelni a PSVR-on is futtatható Minecraft érkezését. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)