Hirdetés

Rec Royale - ez lesz az első battle royale-szerű VR-játék

|

Noha fejlesztés alatt áll a Stand Out: VR Battle Royale is, azonban egy másik fejlesztőcsapat beelőzött a megjelenéssel és így elhappolta a "legelső battle royale műfajú VR-játék" titulust.

Hirdetés

Pár hónapja mi is beszámoltunk a Stand Out névre hallgató battle royale játékról, amely átköltözteti a virtuális valóságba a felkapott műfajt, azonban a projekt még csak korai hozzáféréssel érhető el, ellenben azzal a játékkal, amelyet durván két hét múlva már be is szerezhetünk és amely ugyanebben a kategóriában indul.  

Hirdetés

Létezik egy ingyenes "VR-közösségi klub", a Rec Room, amelyben a felhasználók egymással játszhatnak, ez pedig hamarosan kibővül egy vadonatúj játékmóddal. A Rec Royale-ban 16 játékos feszülhet egymásnak egy nemzeti parkban, amely a nyári táborok, hegyek, erdők,  szakadékok és tavak mellett tömve van loottal is, ráadásul a hátizsákunkat alaposan megpakolhatjuk a cuccokkal. A mód hatalmas pozitívuma, hogy cross-platform, így a PlayStation VR-t, Oculus Riftet és HTC Vive-ot használó játékosok lazán megmérkőzhetnek egymással. 

A Rec Room teljesen ingyen tölthető, ha rendelkeztek valamelyik VR-eszközzel, akkor tegyetek vele egy próbát. A Rec Royale június 7-én adódik hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)