Hirdetés

A Respawn a jövő héten végre bemutathatja új VR címét

|

Nagyjából 2 éve várjuk már a nagy bemutatót, de úgy tűnik, hogy a jövő héten végre megtudhatjuk, hogyan is képzel el a Respawn egy AAA VR játékot.

Hirdetés

A Respawn Entertainment még 2017-ben jelentette be, hogy dolgoznak egy nagy volumenű, AAA minőségű VR címen. Azóta, néhány apró hirfoszlányon kívül nem kaptunk semmit a titokzatos játékról, de úgy néz ki, hogy a jövő heti Oculus Connect 6-on végre lehull a lepel, tágra nyílnak a szemek, leesnek az állak. Ebben reménykedünk legalábbis.

Hirdetés

Jason Rubin, az Oculus egyik munkatársa egy tweetben emlékeztetett mindenkit, hogy az Oculus Connect 6, az Oculus játékos, VR technológiás eseménye szeptember 25-én lesz esedékes. A rövid posztot aztán Vince Zampella is retweetelte, kérve mindenkit, hogy kapcsolódjunk be a buliba.

Mivel azt tudjuk, hogy ehhez a titokzatos játékhoz a Respawn összeállt az Oculus kollégáival, így nem lenne meglepő, ha a nagy bemutatót a jövő heti Oculus Connecten ejtenék meg. Reméljük így lesz, mert már mind rettenetesen unjuk a "Respawn titokzatos VR játékaként" emlegetni a Respawn titokzatos VR játékát. Szerintetek mire számíthatunk tőlük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)