Hirdetés

Egy új VR-játékon dolgoznak az Apex Legends fejlesztői

|

A Titanfallokat is jegyző csapat egy tripla A-kategóriás VR-projekten szorgoskodik.

Hirdetés

Az Oculus idén szeptemberben is megtartja nagyszabású rendezvényét, az Oculus Connectet, amelynek keretén belül szokta leleplezi újdonságait és bemutatni az Oculus Riftre készülő játékokat. Idén egy különleges résztvevője is lesz az eseménynek, akik valami komoly dobásra készülnek, ami manapság VR fronton elég ritkaság.

Hirdetés

A Titanfall játékok és az Apex Legends fejlesztőcsapata, a Respawn Entertainment Twitteren jelentette be, hogy ők is ott lesznek a szeptember 25. és 26. között megtartandó show-n és be fogják mutatni új, virtuális valóságra épülő címüket. A titokzatos projektről egyelőre annyit lehet csak tudni, hogy egy belső nézetes, tripla A-kategóriás akciójáték lesz és biztosan nem a Titanfall 3. 

Mivel a rejtélyes cím az Oculusszal együttműködésben formálódik, ezért sherlocki logikánkkal kitaláltuk, hogy valószínűleg Oculus Riftre készül, minden más infóért viszont meg kell várnunk a szeptemberi rendezvényt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)