Hirdetés

PSX 2017 - PSVR-ra jön a Rick and Morty: Virtual Rick-ality is

|

A Sony és Justin Roiland gondoskodnak róla, hogy a PlayStation VR-ral rendelkező rajongók se maradjanak ki a Rick és Morty-élményből.

Hirdetés

Bár azt hittük, hogy csak egy meglepetéssel fog készülni a Rick és Morty sorozat atyja ezen a héten, valójában kettőt kaptunk. Az egyik az Accounting c. játékának PlayStation VR-os változata, a másik pedig a Rick és Morty VR-játék új verziója. 

Hirdetés

A PlayStation Experience-en tudtuk meg, hogy a Job Simulator fejlesztőcsapata, az Owlchemy Labs elhozza a Sony VR-eszközére is a Rick and Morty: Virtual Rick-ality-t. Ebben a játékos Morty klónjaként asszisztál Rick és Morty kísérleteihez, amely egy rakás bizarr kalandra kalauzolja el őket időn és téren át. A HTC Vive-ra és Oculus Riftre már egy ideje elérhető program a sorozatra jellemző stílussal és humorral bír, így a jövőre érkező PlayStation VR-os változat sem okoz majd csalódást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)