Hirdetés

Rick and Morty: Virtual Rick-Ality - már PlayStation VR-on is játszható

|

Vége a várakozásnak, az Owlchemy Labs és az Adult Swim Games végre a PlayStation 4 tulajoknak is elhozza az áhított szecsuáni szószt... vagyis a Rick és Morty VR-játékot!

Hirdetés

Miközben a rajongók egyre türelmetlenebbül várják, hogy eldőljön a Rick és Morty sorozat sorsa (hiszen még be sem rendelték az új évadot), addig az Owlchemy Labs fejlesztőcsapat és az Adult Swim Games kiadó egy újabb eszközre hozta el nekünk a legendás páros VR-játékát. 

Hirdetés

Rick and Morty: Virtual Rick-ality korábban már megjelent HTC Vive-ra és Oculus Riftre is, így már csak a PlayStation VR változat volt hátra, de már ezt is kipipálhatjuk a listán, hiszen ez a kiadás is megérkezett. A játékban Morty egyik klónját irányíthatjuk és teljesíthetjük Rick küldetéseit. 

A Rick and Morty: Virtual Rick-ality nem csak digitálisan, hanem dobozos formában is beszerezhető, ráadásul rögtön kétfajta változatban: az első a standard, a másik pedig a gyűjtői kiadás, amelyben egy Funko Pop! Rick figura és egy kétoldalas poszter is helyet kapott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)