Hirdetés

Rick and Morty: Virtual Rick-ality megjelenés - megvan, mikor érkezik PSVR-ra

|

Már nem kell sokat várni a PlayStation VR tulajoknak sem, hogy fejest ugorjanak Rick és Morty elborult kalandjaiba.

Hirdetés

A tavaly év végi PSX keretein belül a PlayStation már megerősítette a hírt, hogy a PC-n már sikeres Rick and Morty: Virtual Rick-ality valamikor 2018-ban jönni fog a játék PSVR-ra is. Nos, már a dátumot is tudjuk.

Hirdetés

A PlayStation hivatalos blogján osztotta meg az infót, hogy a Rick and Morty VR-játék április 10-én fog megjelenni. És nem ám csak simán digitális formában, hanem dobozosan meg lehet majd szerezni. Sőt, még gyűjtői változat is készül. Így fog kinézni a Standard kiadás.

A Collector's Edition pedig az alapjáték mellett két posztert és egy Funko POP! Rick figurát is fog tartalmazni. Elvetemült rajongók csinálhatnak belőle Pickle-Ricket is.

Próbáltátok már PC-n a játékot, vagy inkább megvárjátok a PlayStation kiadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)