Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - szélesebb körű VR-támogatást kapott a Blood Ties

|

PlayStation VR-ra már tavaly elérhető volt a VR-ban is élvezhető egyjátékos bővítmény, a Blood Ties, de az Oculus Riftet és HTC Vive-ot használóknak mostanáig kellett várni.

Hirdetés

A Blood Ties egy extra kampányfejezet, amely az eredetileg PlayStation 4-re, majd egy Pack formájában PC-re is megjelent. A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration tulajdonosai élvezhették, akár VR-ban is. Egészen eddig csakis PlayStation VR-ra lehetett beszerezni, viszont most elérkezett az idő, hogy a Crystal Dynamics, a Nixxes Software és a Square Enix más platformokra is megjelentesse. 

Hirdetés

A Blood Ties-t így már azok is bezsákolhatják, akik egy HTC Vive és/vagy egy Oculus Rift tulajdonosai, hiszen a DLC immáron ezeket az eszközöket is támogatja. Ebben Lara Croft gyermekkori otthonát, a Croft birtokot járhatjuk be, miközben visszaszerezzük az örökségét és felfedezünk egy családi rejtélyt, amely örökre megváltoztatja az életét. 

A Rise of the Tomb Raider - Blood Ties a Season Pass és a 20 Year Celebration Pack részeként is megvásárolható. A Square Enix egyébként nemrég elárulta, hogy 2015-ös megjelenése óta 7 millió példány talált gazdára a játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)