Hirdetés

Robinson: The Journey - hamarosan befut Oculus Riftre is

|

A Crytek dínós témájú VR-címe, a Robinson: The Journey levedli magáról az átmeneti PlayStation VR-exkluzivitást és még ebben a hónapban jön PC-re is.

Hirdetés

A 2016/12-es GameStarban már elolvashatjátok, hogy mi milyennek láttuk a Crytek őslényekkel felvértezett, felfedezős VR-játékát, a Robinson: The Journey-t, amely novemberben mutatkozott be PlayStation VR-ra, így eleddig csakis PlayStation 4-en volt elérhető. 

A Crytek most megerősítette, hogy januárban Oculus Riftre is megjelenik a Robinson: The Jouney, noha azt nem árulták el, hogy pontosan melyik napon és mennyibe fog kerülni.

Mindazonáltal a bejelentésnek köszönhetően legalább már tudjuk, hogy a PS4 után PC-n is kipróbálható lesz a prehisztorikus környezetben játszódó dinós kaland, amely vegyes kritikai fogadtatásban részesült: a legtöbben a látványt hozták fel pozitívumként, míg a rejtvényeket és a rövid játékidőt tartották negatívumnak. Az első fejlesztői videóan belenézhettek ti is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)