Hirdetés

Két rajongó megcsinálta a Rocket League VR verzióját

|

A két srác kíváncsi volt, hogy milyen lehet az őrült autós játék VR-ban, hát leprogramozták.

Hirdetés

Vegyünk két unatkozó programozót, egy szokatlan, mégis rettentően szórakoztató autós játékot, egy csipet kreativitást ,és öntsük le az egészet egy nagy adag VR-ral.

Hirdetés

Nagyjából ez a receptje annak a projektnek, ami a Rocket League VR verzióját hivatott életre hívni. A fejlesztő srácok a héten tettek ki egy videót, amiben bemutatják, hogy hogyan működik a játékuk.

Természetesen grafikailag nem ér a nyomába az eredeti alkotásnak, de egy abszolút működöképes játéknak tűnik, ami minden lényeges funkciót átemelt a Rocket League-ből. Az irányítás trükkös, ugyanis a VR headseten kívül szükség van egy kormányra az autó vezérléséhez és egy botkormányra, hogy a levegőben manőverezhessük a járgányt.

Maga az alapjáték is sokszor egy nehezen átlátható kavalkáddá válik, amit valószínűleg a VR csak fokoz, hiszen képzeljétek el, hogy hogyan dolgozná fel az agyunk, hogy egy össze vissza száguldozó, a levegőben pörgő-forgó autóban ülünk. Mindenesetre szerintem nem vagyok egyedül az érzéssel, hogy egy próbát mindenképp megérne a dolog.

Ti kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)