Hirdetés

Bemutatkozott a Samsung Gear VR kontrollere

|

Hamarosan sokkal egyszerűbb lesz élvezni a mobilos VR élményt az új irányítónak köszönhetően.

Hirdetés

A tegnap este nem csak az Oscar-gála miatt volt izgalmas. A Samsung bemutatta az új Gear VR verziót, amihez már egy kontroller is járni fog. A könnyedebb VR élményt egy egykezes karral élvezhetjük majd.

A kontrolleren van egy érintésérzékeny felület, amivel könnyedén lehet majd mozogni a menükben. Hangerő és visszalépés gombok is ráfértek az irányítóra, és egy ravaszt is kapott a lövöldözős játékokhoz. 

Az új Gear VR és a kontroller árát egyelőre nem jelentették be. A kettőt egy csomagban lehet majd megvásárolni, és valószínűleg kicsivel többe kerül majd, mint a jelenleg 100 dolláros (nagyjából 29 000 forintos) áron kínált első Gear VR verzió.

A Samsung Gear VR a Galaxy S7, S7 Edge, Note5, S6 Edge+, S6, és S6 Edge készülékeket támogatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)