Hirdetés

A Silent Hill 2 VR túl ijesztő ahhoz, hogy létezzen

|

Egy rajongói munka megmutatta, hogy sokkal gyávábbak vagyunk, mint hittük, és hogy mennyire elképesztően kellene egy Silent Hill 2 remake bármilyen formában.

Hirdetés

Persze, imádnánk egy Silent Hill 2 remake-et, de feltehetően pár rajongó elgondolkodott már azon is, milyen lenne egy túra a pokoli város virtuális valóságában. A korszakalkotó széria még egy normális monitort bámulva is ki tudja ijeszteni belőlünk a jóérzést, de egy VR sisakban valószínűleg komoly szívproblémákért lehetne felelős. Sajnos még mindig nem ott tartunk, hogy bejelenthessünk egy Silent Hill VR-t, de egy rajongó már videóban megvalósította azt.

Hirdetés

Hoolopee gondolta, hogy VR-ban álmodja újjá a Silent Hill 2 kalandjait, és ebből a koncepcióból összerakott egy brutális is trailert, amit látva egyszerre érezzük azt, hogy sosem mernénk ezt kipróbálni, illetve hogy nagyon szeretnénk valami felújítást ebből a csodás játékból.

Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy koncepció videó, tehát nem készül rajongói remake vagy bármi hasonló, de a vágyaink már elszabadultak. Kicsit szomorúbb lesz ez a nap ezzel a hiányérzettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)