Hirdetés

Sok apróság javít a Resident Evil 4 VR élményén

|

Megjött a Resident Evil 4 VR első frissítése, ami új tartalmak helyett inkább azzal foglalkozik, hogy kényelmesebbé tegye az alapokat.

Hirdetés

A Resident Evil 4 VR kétségtelenül újfajta irányvonalat, még frissebb lendületet adott az egyik kedvenc horror játékunknak. Az Oculus Quest 2-re elérhető változat közvetlen az arcunkba tolja a franchise szörnyetegeit, és egy egészen újfajta élményt kínál. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne finomítani rajta.

Az Armature Studios első frissítésében kijavított egy rakat apróságot, és hozzáadott új irányítási módokat. Mostantól például már kézmozdulatokkal is vezérelhetjük Leon S. Kennedy mozgását, és átállíthatjuk az irányítási sémákat is.

Hirdetés

A beleélést segíti egy új opció is, aminek köszönhetően megadhatjuk a fizikumunk paramétereit, és szó szerint testreszabhatjuk a VR-élményt. A lézercélzó színét is megváltoztathatjuk, már ha ez fontos valakinek.

A Resident Evil 4 VR egyelőre csak Oculus Quest 2-n érhető el, de valószínűleg a 3-as kiadáson is játszható lesz majd. Új tartalmakra is számíthatunk a közeljövőben, de addig még mindenkinek lesz bőven elég ideje az alap kaland befejezésére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)