Hirdetés

Space Junkies bejelentés - VR lövöldén dolgozik a Ubisoft

|

Úgy tűnik, teljes egészében a PvP módra épül a Ubisoft új VR játéka a Space Junkies, ami a PC-s headsetekkel lesz majd kompatibilis.

Hirdetés

A nagy kiadók közül talán a Ubisoft a legaktívabb a virtuális valóság tekintetében, az Eagle Flight, a Star Trek: Bridge Crew és a Transference után egy újabb, a különleges kijelzőkre érkező játékot jelentettek be. A Space Junkies ismét a többjátékos módot helyezi előtérbe, így ezúttal nem a sztoriorientált gamereket célozzák meg.

Hirdetés

Ahogy az a bejelentést kísérő trailerből is kivehető, a Ubisoft Montpellier újdonsága elég gyors tempót diktál, a minimális gravitációs hatásnak kitett arénákban folyamatosan pörögni fog az akció. A fegyverarzenálunk elég változatosnak tűnik, pisztolyok, sorozatlövők és shotgunok mellett egy érdekes űr-íj, sőt, még egy kard-pajzs kombó is feltűnik a videóban. Emellett úgy tűnik, a Space Junkies készítői tényleg szeretnék, ha éreztethetnénk a jelenlétünket a játékban, ugyanis elég sokféleképpen gesztikulálhatunk csapattársainknak a trailer alapján.

A kapcsolódó blogposztban pedig azt ígérik, különböző játszható fajok közül is választhatunk majd, úgyhogy valószínűleg testre is szabhatjuk a karakterünket. Kiderült továbbá, hogy lesznek 1v1, 2v2, és free-for-all módok is a játékban. A Space Junkies megjelenése 2018 tavaszán várható Rift- és Vive-támogatással, ezt viszont megelőzi egy bétateszt, amit csak az Oculus headsetjének tulajdonosai érnek majd el. Erre itt tudtok jelentkezni.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)