Hirdetés

Pókember: Idegenben - készült hozzá VR-játék, ingyen letölthető

|

A virtuális valóságban hálóhintázva hangolódhatunk rá az új Pókember filmre.

Hirdetés

A jövő héten világszerte mozikba kerül a Tom Holland-féle Peter Parker következő kalandja, amely egyúttal a Bosszúállók: Végjáték és a Marvel Infinity Sagájának epilógusa is lesz. A Sony pedig a marketing részeként nem csak reklámokkal és videókkal szeretné meghozni a kedvünket a mozizáshoz, hanem együttműködött a CreateVR csapattal is egy VR-élmény megalkotása érdekében (ők készítették el a Pókember: Hazatérés és a Szellemirtók reboot VR-játékait is). 

Hirdetés

A Spider-Man: Far From Home VR-ban kedvünkre hálózhatjuk be New Yorkot, robotellenfelekkel küzdhetünk meg és közben Pókember négy jelmezét is magunkra húzhatjuk azok közül, amiket a Marvel Filmes Univerzumban viselt. Nyilvánvalóan nem említhető egy lapon az Insomniac által fejlesztett Marvel's Spider-Mannel, de arra tökéletes, hogy elüssük az időt vele az új film premierjéig:

A VR-változat már ingyenesen elérhető HTC Vive-ra, Oculus Riftre és PlayStation VR-ra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)