Hirdetés

VR játékban élhetjük át, milyen érzés Pókembernek lenni

|

Azok az idők már lejártak, amikor a filmek mellé filléres játékadaptációkat adtak ki a stúdiók. Most inkább VR élményekkel próbálkoznak.

Hirdetés

Egyre nehezebb elfojtani a bennünk szunnyadó Pókember-rajongót, főleg mióta az E3-on láttuk azt a néhány perc gameplayt. A megjelenés persze még messze van, de addig is itt van nekünk a Pókember: Hazatérés, ami hamarosan debütál a mozikban.

A Sony a hétvégén egy trailer kíséretében jelentette be, hogy a film mellé érkezik egy VR-élmény is, amelynek segítségével átélhetjük, milyen dolog is Pókembernek lenni. Tom Holland szerint elképesztő, amiben nem is kételkedünk, a gameplaytől azért nem dobtunk hátast.

A Riftre, Vive-ra és PlayStation VR-ra is megjelenő cucc azért nem a leglenyűgözőbb grafikával érkezik, és összetettségében sem veszi fel a versenyt a legtöbb VR címmel, de azért adunk majd neki egy esélyt, hátha ki tudunk belőle sajtolni néhány jó pillanatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)