Hirdetés

Stand Out - a VR battle royale játék, amiben ki lehet venni a többiek kezéből a fegyvert

|

Nem csak ezért, de ezért is mókás az egyelőre még nagyon kezdetleges állapotban lévő játék.

Hirdetés

Már most van egy rakás PC-s, konzolos és mobilos battle royale játék, nyilván a VR sem maradhat ki. Persze nagyon kevesen veszik az egészet annyira komolyan, hogy a PUBG-vel vagy a Fortnite: Battle Royale-lal fel tudják venni a versenyt, de azért így is születhetnek legalább egy kis ideig szórakoztató alkotások.

Hirdetés

A Stand Out: VR Battle Royale még messze nincs kész, de a legfontosabb mechanikája már működik: simán kikaphatjuk a fegyvert valaki kezéből, aki túl közel áll hozzánk, vagy kivehetjük belőle a tárat, ami még viccesebb. Persze nem biztos, hogy gyakoriak lesznek az ilyen szituációk, de ha mégis, instant megfordíthatjuk az állást.

Mindent úgy tudunk felvenni, hogy odanyúlunk érte, azonnal betárazhatjuk a stukkereket, az extra tárakat pedig a testünkre kell tűzni. 

Van még hova fejlődnie, de lehet belőle valami. Mivel 25 dollárért kínálják (nem sokkal kevesebbért, mint a PUBG-t), egyelőre azt javasoljuk, inkább videókat nézzetek róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)