Hirdetés

Star Trek: Bridge Crew - már nem kell hozzá VR-eszköz

|

Egy ingyenes frissítésnek köszönhetően a legújabb Star Trek játékot azok is játszhatják, akiknek nincs PSVR, HTC Vive, vagy bármilyen más eszköz a birtokában.

Hirdetés

Nem a Star Trek: Bridge Crew az első olyan játék, amit VR-ra terveztek, de később a felhasználói bázis növelése érdekében kivették a virtuális valóság eszközök használatának szükségességét; így járt nemrég az EVE: Valkyrie is.

Hirdetés

Én ugyan anno nem lettem elmosva tőle, de egy hardcore Star Trek fannak (ami nem vagyok) lehet, hogy nagy élmény az Aegis különböző székeiben ülni, utasításokat adni, gombokat nyomkorászni, mint egy lemezlovag. Az új frissítésnek köszönhetően együtt játszhatnak a VR-eszközzel rendelkező és nem rendelkező játékosok, és azok is, akik egy Windows Mixed Reality headset birtokosai.

Kontrollerrel és egérrel-billentyűzettel is működik (utóbbival nyilván csak PC-n), úgyhogy hajrá, ha Star Trek-rajongók vagytok, ne fogjátok vissza magatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)