Hirdetés

Star Trek: Bridge Crew megjelenés - tovább csúszik a VR kaland

|

Amikor már azt hittük, hogy fix megjelenési időpontja van a Star Trek VR játéknak, jöttek a fejlesztők és emlékeztettek rá minket, hogy egy cím megjelenése csak akkor biztos, ha már a kezünkben van.

Hirdetés

A Star Trek: Bridge Crew azon kevés VR játékok közé tartozik, ami komolyan foglalkoztatja a gamer közösséget. A haverjainkkal terelgetni az Enterprise-t a VR térben olyan élmény, amiből senki sem akar kimaradni. Legalábbis a GameStar szerkesztőségében biztosan nem.

Úgy néz ki, hogy mégis csak várnunk kell az űr felfedezésével, mert a játék nem akar megjelenni egyelőre. Az eredetileg márciusra tolt megjelenésből most hirtelen, minden indoklás nélkül május lett.

A játékban négyen terelgethetjük majd a U.S.S. Aegis-t, de a fejlesztők megerősítették, hogy az Enterprise is elérhető lesz. A Star Trek: Bridge Crew megjelenés így most május 30-án remélhető PS VR-ra, HTC Vivera és Oculus Riftre, persze most már nem merjük ezt biztosan állítani, de reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)