Hirdetés

Star Wars: Trials on Tatooine - hamarosan indul az ingyenes VR játék

|

Napokon belül elstartol a Star Wars univerzumában játszódó, virtuális valóságon alapuló Trials on Tatooine, ami ráadásul teljesen ingyenes lesz.

Hirdetés

A tesztfázisban lévő Trials on Tatooine Luke Skywalker otthonába repíti a játékosokat, egyetlen lézerkarddal a kezükben. A feladat egyszerű: hárítsd a rohamosztagosok által kilőtt lézertölteteket (sima ügy) és persze védd meg a Star Wars univerzum legfontosabb karaktereit, beleértve R2-D2-t is.

A Lucasfilm műszaki vezérigazgatója, Rob Bredow elmondása szerint a játék önmaguknak is egyfajta kihívást jelentett, hisz itt volt ez az új platform, amit alaposan meg kellett ismerniük ahhoz, hogy megfelelően tudják kombinálni a történettel, de emellett a játék kellően interaktívnak is kellett maradnia. A hangsúly tehát azon volt, hogy minél inkább egy történet részeseiként barangoljunk a Tatooine-on és ne csak álljunk, és nézzük, mi zajlik körülöttünk, hogy aztán a történések végén (amikből mi kimaradtunk), már kész tényekkel megrakottan folytassuk utunkat.

Egy másik bejelentés is érkezett a fejlesztő részlegtől; David Goyer, a Batman vs Superman: Dawn of Justice írója a jövőben egy másik Star Wars VR játékon dolgozik majd, melynek középpontjában maga a sötét nagyúr, azaz Darth Vader fog állni.

A Trials on Tatooine július 18-tól válik ingyenesen elérhetővé PC-n, de csak a HTC Vive birtokosok örülhetnek neki.

Ti kinek a bőrében játszanátok szívesen a Star Wars világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)