Hirdetés

Így néz ki a Super Mario Bros. a HoloLens szemüvegén keresztül

|

Andrew Peterson fejlesztő az elmúlt heteket azzal töltötte, hogy egy NES emulátort a HoloLens lencséire portoljon. Íme, az eredmény.

Hirdetés

Ma már bárki hozzáférhet a Microsoft HoloLens AR csodaszemüveghez, ami ugyan nem olcsó, de tény, hogy elképesztő dolgokat lehet művelni vele. Létezik például egy N3S nevű emulátor, ami képes lejátszani a NES klasszikusokat az új kütyün.

Andrew Peterson megoldotta, hogy az eredeti 2D-s grafikát a szemüveg megjelentesse 3D-ben, a kiterjesztett valóságban. A lenti videó több játékban is bemutatja a rendszer működését. Mivel a Super Mario Bros.-t még csak a szendvicssütőmre nem portolták át, így természetesen az volt az első tesztalany.

Azt emberünk is bevallotta, hogy a rendszer nem képes a legtöbb játékot maximális sebességgel futtatni (ez főleg a 3D konvertálás miatt van), de azért el lehet vele szórakozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)