Hirdetés

Super Smash Bros. Ultimate - VR-támogatást hozott a legújabb frissítés

|

Mostantól kezdve a Nintendo Labo szemüvegét használva is bunyózhatunk.

Hirdetés

A Nintendo Labo ugyan nem rendelkezik olyan modern dizájnnal, mint a többi VR-eszköz, de így is remekül el lehet vele szórakozni, és egészen kreatív dolgokat csinálhatunk vele. Sőt, most már verekedhetünk is a segítségével.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a Super Smash Bros. Ultimate 3.1.0-s frissítése, mellyel bekerült a játékba egy vadonatúj VR mód, aminek használatához szükségünk lesz a Nintendo Labo Toy-Con Gogglesre. Ha összeraktuk a kartonból készült szemüveget, akkor már semmi akadálya annak, hogy virtuális valóságban élvezzük a verekedést. A funkciót kizárólag egyjátékos módban lehet használni, de akár arra is van lehetőségünk, hogy hátradőljünk és VR-ban élvezzük, ahogy a gép által irányított karakterek ütlegelik egymást.

Ti kipróbáltátok már a VR módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)