Hirdetés

Superhot - egy napon jön a PS4-es és PSVR-os változat

|

Nem kellett sokat várnunk az E3-as bejelentés után és kiderült, hogy mikor kapjuk meg PlayStation VR-ra is a különleges élményt kínáló Superhot VR-t, valamint az alapjátékot PlayStation 4-re. Közelebb van, mint hinnétek.

Hirdetés

A Superhot garantáltan az egyik legegyedibb lövölde a piacon, amelynek élményét újabb szintre emeli a virtuális valóság. Az időmanipulációs FPS Oculus Riftre és HTC Vive-ra már megjelent, azonban elérkezett az idő, hogy újabb platformon mutatkozzék be. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a Superhot július 21-én jelenik meg a Sony jelenlegi generációs konzoljára, valamint a PlayStation Store adatbázisából az is kiderült, hogy a Superhot VR ugyanezen a napon válik elérhetővé a PlayStation VR-ra. Természetesen ez a verzió tartalmazza a számos finomságot magába foglaló Forever update-et, amely többek között vadonatúj játékmódokat - például egy hardcore nehézségű kihívást - ad hozzá az alapjáték VR-kiadásához. Videó is van a bejelentéshez, még ha fájóan rövid is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)