Hirdetés

Tetris Effect - Epic Games Store-exkluzív játékként érkezik PC-re

|

Ráadásul mindössze egy hetet kell csak várnunk rá.

Hirdetés

Az Enhance Games csapata és a The Tetris Company ma bejelentették, hogy PlayStation 4 után hamarosan PC-re is megérkezik a legújabb Tetris-őrület, vagyis a Tetris Effect.

Hirdetés

PC-n a Tetris Effect a fejlesztők ígérete szerint 4K-s vagy még nagyobb felbontásra is képes lesz, ha pedig nem kapcsoljuk be v-syncet, akkor a képfrissítésnek sem lesz felső korlátja. A játék az ultrawide monitorokat is támogatja. Nyilván a Tetris Effect VR-ban a legnagyobb móka, így PC-n lehetőség lesz Oculus Rift és HTC Vive VR-szettekkel is játszani, illetve használhatóak lesznek hozzá a klasszikus kontrollereket, valamint a Vive és az Oculus dedikált perifériáit. Egészen pontosan július 23-án fog megérkezni a játék az Epic Games Store-ba (csak ide), szóval nem kell már sokáig várni rá.

Ti ki fogjátok próbálni PC-n is a Tetris Effectet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)