Hirdetés

A The Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure-ben egy tengeralattjárót kell irányítanunk a haverokkal

|

Egy egészen érdekes koncepciót hozott ki az XR Games az Angry Birds filmből.

Hirdetés

Az ijesztően hosszú címmel megáldott The Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure egy tengeralattjárós kaland minden korosztálynak és mindenféle játékosnak. A móka akkor lesz igazán buli, ha több haver is ül egyszerre a tévénél.

Hirdetés

A VR headsetben ácsorgó játékos lesz a mi virtuális tengeralattjárónk kapitánya: ő lát mindent, ő tud mindent, és ő tudja kihalászni az óceán kincseit vagy lelőni a kintről érkező veszélyeket. Az igazi csavar viszont az, hogy nem csak VR headsettel lehet játszani, hanem egyszerű kontrollerrel is. Aki szeretne beugrani, az a legénység egy tagját fogja alakítani, ők pedig fentről fogják látni a tengeralattjáró fedélzetét. Nekik kell majd pakolászniuk, torpedókat gyártaniuk, és javítaniuk a gépet, ha egy polip oldalba vágta a kasznit.

Egy nagyon mókás kis cuccnak ígérkezik a The Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure, ráadásul sokáig nem is kell várni rá. A játék augusztus 6-án érkezik PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)