Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim VR gépigény - ilyen gép kell a virtuális sárkányvadászathoz

|

Már nem csak a PSVR-on indulhatunk kalandozni a Skyrim virtuális világában, hanem a Steam VR keretei között is, ehhez azonban kelleni fog a megfelelő erősségű hardver.

Hirdetés

PlayStation VR-on olyan élményt jelentett a The Elder Scrolls V: Skyrim VR, amit garantáltan nem felejtett el az, aki kipróbálta. Szerencsére a PC-sek sem maradnak ki ebből a mókából, ugyanis a Steam VR segítségével már ők is átélhetik, hogy milyen a virtuális valóságban Skyrimben kóborolni. De előtte még fontos lecsekkolniuk, hogy elég erős-e a vasuk hozzá.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim VR minimális gépigénye bizony nem támaszt nagy igényeket a konfigurációnk felé (különösen a Doom VFR-hoz és a Fallout 4 VR-hoz képest), de az ajánlott azért már kiköveteli magának az erősebb videokártyát. 

The Elder Scrolls V: Skyrim VR gépigény

The Elder Scrolls V: Skyrim VR minimum gépigény: 

Op. rendszer: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-6600K vagy AMD Ryzen 5 1400
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 vagy AMD RX 480 8GB
Szabad hely: 15 GB

The Elder Scrolls V: Skyrim VR ajánlott gépigény: 

Op. rendszer: Windows 10 (64-bit)
Processzor: Intel Core i7-4790 vagy AMD Ryzen 5 1500X
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1070 8GB vagy AMD RX Vega 56 8GB
Szabad hely: 15 GB

A The Elder Scrolls V: Skyrim VR mától érhető el Steam VR-ra, amely magába foglalja a Dawnguard, Hearthfire és Dragonborn kiegészítőket is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)