Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim VR - PC-re is jön a VR csoda

|

Április elejétől már nem csak PSVR-on mehet a virtuális sárkányvadászat.

Hirdetés

PSVR-on teljesen elvarázsolt bennünket a The Elder Scrolls V: Skyrim VR, hamarosan pedig már a PC-s játékosok sem maradnak ki a buliból, elvégre április elején Steamen is tiszteletét teszi a VR szerepjáték. 

Hirdetés

A PC-s The Elder Scrolls V: Skyrim VR egészen pontosan április 3-án válik elérhetővé a Steam VR keretei között. A játékot a HTC Vive, Oculus Rift és Windows Mixed Reality eszközök támogatják majd. A remek hírhez egy bejelentővideó is érkezett.

A Skyrim kis túlzással lassan már tényleg kenyérpirítóra és okostűzhelyre is megjelenik, de a VR verzió pont egy olyan inkarnáció, amivel sikerült érdemi pluszt pakolni a játékba. Napokon át hallgattam Duncant, aki azt ecsetelte, mennyire zseniális például a játékban az VR íjászat. Ezt hamarosan PC-n is megtapasztalhatjátok. Örültök a bejelentésnek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)