Hirdetés

The Exorcist: Legion VR - hamarosan PS VR-ra is megjelenik

|

Az Ördögűző sorozat megalkotója által kiagyalt VR játékot hamarosan a PlayStation 4 tulajdonosok is kipróbálhatják.

Hirdetés

Az 1971-ben megjelent Ördögűző című regény és annak filmadaptációja meghatározó darabok a horror műfajban, tavaly pedig a modern korhoz is felzárkózott a sorozat, amikor megjelent a The Exorcist: Legion című VR játék HTC Vive-ra és Oculus Riftre. A PC-s megjelenés után most végre eljött az ideje, hogy a PlayStation 4-es rajongók is elmerülhessenek William Peter Blatty hátborzongató világában.

Hirdetés

A epizódikus játéknak összesen öt része jelent meg, melyek közül mindegyik nagyjából 25-30 percnyi játékidőt tartalmaz. Az egyes epizódok nem függenek össze, hanem mindegyik egy önálló történetet mesél el, szóval nem kell amiatt tartania senkinek, hogy ha kipróbál egy epizódot, az valami cliffhangerrel ér véget.

A The Exorcist: Legion VR megjelenése június 19-én várható PS4-en, ahol epizódonként 6,99 dollárért vagy pedig egyben 29,99 dollárért vehetjük meg. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)