Hirdetés

The Fan Legacy: Metal Gear Solid - mutatós képeken a rajongói projekt

|

Az iRam Gamer nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy az Unreal Engine 4 grafikus motorral újjáélesztik a Metal Gear Solid emblematikus pályáit, de nem olyan értelemben, ahogy először gondolná a játékos.

Hirdetés

Hideo Kojima már máshol, máson dolgozik teljes erőbedobással, de figyelembe véve a The Definitive Experience csomagot és a Survive mellékszálat, azért még a Metal Gear Solid franchise-t sem érdemes temetni, noha a Konami olyan megnyilvánulásokkal bontja le a játékosok lelkesedését, mint a Metal Gear Solid pacsinko vagy éppen a Shadow Moses című rajongói mű elkaszálása. 

Nincs biztonságban tehát az iRam Gamer által készített The Fan Legacy: Metal Gear Solid, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy belső nézetből újjáélhessék a Metal Gear Solid emlékezetes pályáit, valamint megcsodálhassák a sorozat szerelmeseinek lenyűgöző művészeti munkáit. Az Unreal Engine 4 erejét használó és a VR-t is támogató projekt továbbá Solid Snake eredeti hangját (David Hayter) is tartalmazza. Nézzétek meg, hogy fest mindez a gyakorlatban: 

A The Fan Legacy: Metal Gear Solid tehát lényegében egy belső nézetes múzeum és semmi több, mindazonáltal ez is több, mint a semmi, ráadásul hamarosan megjelenhet. Már ha a Konami bele nem rondít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)