Hirdetés

The Inpatient és Bravo Team megjelenés - tudjuk, mikor jönnek az Until Dawn fejlesztőinek VR játékai

|

A Supermassive egy horror- és egy akciójátékkal szeretné boldogítani a PS VR tulajokat.

Hirdetés

Nem pörög őrülten a VR-piac, de azért - főleg PlayStation 4-re - jelennek meg játékok hébe-hóba. Az E3-on mutatkozott be a The Inpatient és a Bravo Team is, melyeket ugyan egyaránt a Supermassive fejleszt, mégis két teljesen eltérő élményről van szó.

Hirdetés

Előbbi az Until Dawn világában játszódik, és a Blackwood szanatórium egyik páciense szerepében kell nyomoznunk. Kemény pszicho-horror lesz, durvább, mint a Rush of Blood volt, és azért az is eredményezett pár nedves lepedőt. A történetről az alábbi, friss trailer mesél egy kicsit. Ezt november 22-étől vehetjük meg digitálisan. 

Valamivel később, december 6-án jön a Bravo Team, ami egy napjainkban játszódó akciójáték lesz. Katonaként kerülünk a csatatérre, ahol fedezékből lövöldözhetünk arra, aki ránk is lő. Két játékos kooperatívan is játszhatja online, illetve akinek van AIM puskája, fogja tudni használni. 

Melyiket várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)