Hirdetés

The Inpatient - para launch traileren az Until Dawn VR-os előzménye

|

A Supermassive Games elkészítette népszerű PlayStation 4-es horrorjuk, az Until Dawn előzményét a The Inpatient képében, méghozzá exkluzívan PlayStation VR-ra. A játék megérkezett és megkaptuk hozzá a szokásos trailert is.

Hirdetés

Az eredeti tervekkel ellentétben ugyan később érkezett meg az Until Dawn eseményei előtt hatvan évvel játszódó The Inpatient, de végre itt van és csakis ez a lényeg. A döntéseinktől függően alakuló horrorjátékban a Blackwood Pines Szanatóriumban térünk magunkhoz az általunk irányított karakterrel, emlékek nélkül és ki kell derítenünk, mi történt vele, hogyan került oda. 

Hirdetés

A PlayStation VR-exkluzív The Inpatient a téli PlayIT alkalmával már kipróbálható volt, azonban tegnaptól már bárki beszerezheti. Előbb azonban még érdemes meglesni a játék launch trailerét, ami megmutatja, hogy mire számíthatunk és azt ígéri, hogy a legkisebb döntésnek is következményei lesznek: 

Ti belevetettétek már magatokat az Until Dawn vérfagyasztó előzményébe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)