Hirdetés

The Walking Dead: Onslaught - VR-játékkal bővül a sorozat univerzuma

|

A Creed: Rise to Glory fejlesztői az AMC zombis szériájának világába küldenek minket.

Hirdetés

A Creed: Rise to Glory mögött álló fejlesztőcsapat, a Survios nemrég bejelentette, hogy idén jelentet meg egy kalózos VR-címet, a Battlewake-et, most pedig lerántotta a leplet egy másik 2019-es projektjéről is, amely a The Walking Dead: Onslaught nevet kapta. 

Hirdetés

A VR-játék nem a képregényeket veszi alapul, hanem az AMC népszerű sorozatának világában játszódik, a csatorna besegít a virtuális valóságra épülő projekt fejlesztésébe is. A hivatalos együttműködés egyúttal azt is jelenti, hogy olyan közkedvelt karakterek is felbukkanhatnak majd a The Walking Dead: Onslaughtban, mint Rick, Michonne, Carol és Daryl. Bár a projekt kapcsolódik a show-hoz, mégis saját, eredeti sztorival fog rendelkezni, amely szintén arra törekszik, hogy bemutassa az életben maradtak túlélését a járkálók és kevésbé kedves emberek ellenében. 

Ami a játékmenetet illeti, az Onslaughtban egyszerre lesznek közelharci és távolsági fegyverek is egy fejődési rendszerrel rendelkező izgalmas kampánymódban, amely 48 fegyverperket is tartalmaz. A VR-játék megjelenése időn ősszel várható, de még nem tudni pontosan, hogy milyen platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)