Hirdetés

Januárban érkezik a következő The Walking Dead játék

|

A The Walking Dead: Saints & Sinners fejlesztői megmutathatják, hogy nem csak a Telltale tudja, hogyan kell jól bánni a franchise-zal.

Hirdetés

Mivel a napom nagy részét videojátékokkal kapcsolatos hírek olvasása teszi ki, olyan játékok címei is azonnal beugranak, amikkel egyébként sosem fogok játszani, viszont legalább két percig gondolkodnom kellett azon, hogy hogy hívták a legutóbbi The Walking Dead játékot. Ennyire nem rengette meg a világomat, meg úgy általánosságban a játékvilágot az Overkill's The Walking Dead.

Hirdetés

Mobilon is voltak jobb-rosszabb próbálkozások, de most egy új területre téved a franchise, a Saints & Sinners ugyanis egy VR-játék lesz Oculus Riftre. Egy fiatal lány áll a középpontjában, aki nehezített körülmények között válik túlélővé. Lövöldözhetünk, hadonászhatunk, kitéphetünk késeket zombik fejéből, amiket talán mi helyeztünk oda, és bejárhatjuk New Orleans barátságtalan utcáit. Amíg nem készül egy új House of the Dead, ennél jobb talán nem is lesz. A fejlesztést egyébként a Skydance Interactive végzi, ők készítették a középszerűen sikerült Archangelt és lényegesen jobb folytatását, az Archangel: Hellfire-t is.

Oculusra 2020. január 23-án jelenik meg, PS4-es változatról nem esett szó egyelőre. Reméljük, idővel PlayStation VR-ra is kiadják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)