Hirdetés

Transference megjelenés - szeptemberben jön a Ubisoft VR horrorjátéka

|

Az Elijah Wood nevével fémjelzett csodát hamarosan ki is próbálhatjuk egy demó formájában.

Hirdetés

A Ubisoft már számos alkalommal bizonyította, hogy nem félnek kísérletezgetni, a Transference pedig szintén tökéletes példája annak, hogyan lehet egy experimentális dologból valami maradandót alkotni.

Hirdetés

A Transference történetének főszereplője egy kutató, aki a családja digitális szimulációját feltölti egy számítógépes rendszerbe, de egy baleset miatt ő is ott ragad. Ha valakit érdekel az koncepció, az már most kipróbálhatjuk a The Walter Test Case demót, ami a tragédia előzményeit dolgozza fel.

A Transference megjelenése szeptember 18-án esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és támogatja majd a PSVR, HTC Vive és Oculus Rift headseteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)